Om Ryds

Ryds – vi utvecklar framtidens båtar

Ryds började ta form redan 1946, med målet att skapa glädjespridande produkter som öppnar dörren mot naturen, uppmuntrar till äventyr och skapar gemenskap. Sedan 1968 har vi tillverkat fritidsbåtar med fokus på kvalitet, ­säkerhet och funktion. Våra båtar är designade för skandinaviska ­förhållanden och byggda för de speciella krav som båtfolk möter i ­nordliga ­farvatten. Oavsett om du använder din båt som arbetsredskap, för transporter, fiske eller rekreation så hittar du en komplett serie stabila, stilsäkra modeller i vårt välutvecklade program.

Genom åren har Ryds stått för många viktiga innovationer inom sjösäkerhet såväl som komfort och funktion. Våra moderna, lättdrivna skrov med rejäla fribord erbjuder sann körglädje i en säker och skyddad miljö samtidigt som bränsleförbrukningen hålls på lägsta möjliga nivå. Hållbara, miljövänliga materialval och smarta lösningar som förenklar båtlivet är erkända kvalitetsmarkörer hos Ryds. Varje detalj är utformad för att ge båtfolk rikare upplevelser i kombination med ett tryggt och enkelt båtägande.

Båtfolk väljer Ryds svenska kvalitetsbåtar. Ett förtroende som vi förvaltat i snart 60 år och som vi vårdar med varje båt som lämnar vår fabrik.

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen.