Daycruiser

Daycruicer

Daycruiser – båten för smidigare dagsutflykter

Den sportiga daycruisern med cool-faktor gör skäl för sitt namn – det är en bekväm och smidig utflyktsbåt för att ta dig till skärgårdens olika öar, cirkulera runt bland kobbar och skär och utöva vattensporter och bad. Daycruisern är lättmanövrerad och flexibel att använda till din favoritaktivitet ute på sjön. Den passar perfekt för varma sommardagar och kortare övernattningar.

Fantastiska köregenskaper

Både du som är en van båtägare och du som funderar på att köpa din första båt, drar nytta av daycruiserns fördelaktiga köregenskaper. Båten är försedd med stabila körkänslor, även i högre hastigheter och när det blåser upp. Eftersom daycruisers alltid har starka motorer får du ett intryck av att köra en större båt, som dock är lika lätthanterlig som en mindre båt.

Utrymmen för dagsutflykter

Under en dag på sjön behövs utrymme för att ta med sig picknick, extrakläder eller fiskeutrustning. En daycruiser är designad för att ge både funktionalitet, rymlighet och design i samma båt. De flesta modeller är utrustade med en liten kajuta som skyddar mot regn och vind, badbrygga för smidig tillgång till vattnet och ett väldesignat sittutrymme för sociala båtfärder. Allt för att garantera en underbar dag på sjön!

Modeller