Roddbåt

Roddbåt

Roddbåten – den enklaste båtmodellen att manövrera, hantera och äga

Ryds roddbåt är en enkel och smidig modell som du kan använda på två olika sätt. Du kan antingen använda dig av de åror som ingår i vår roddbåt eller montera en mindre bensin- eller elmotor. Denna typ av båt är, likt våra andra båtar, framtagen med vår VI-teknik vilket gör den lätt och fin på vattnet. Roddbåten passar perfekt för mindre utflykter eller fisketurer.

Byggd för små och stora äventyr

Roddbåten kan användas till många olika aktiviteter, exempelvis långfärdsrodd, motionsrodd och äventyrsrodd. Ryds roddbåt har en mycket hög stabilitet och säkerhet som innebär att denna båt enkelt kan användas i sjöar och skärgård. Genom att använda dig av roddbåten kan du samtidigt utöva träningsaktiviteter eftersom rodd är en sport där du använder dig av hela din kropp. Äventyret kan du uppleva i olika former, en del tycker att en tur fram och tillbaka från plats till plats är ett äventyr, samtidigt som det för en annan är för första gången han eller hon får uppleva att komma ut på sjön.

Din allra första båt

Roddbåten är i de flesta fall en av de första båtarna som en person kan tänka sig äga. Dessutom är det en båt som kan anpassas för flera olika användningsområden. Det handlar i början oftast om fiske, lek och bad. När du letar efter en båt för första gången som är anpassad för utflykter är Ryds roddbåt ett perfekt alternativ.

Modeller