Ryds 735VI utombordare

Ryds 735VI – vår största båt någonsin

Med en imponerande längd på över sju meter erbjuder Ryds 735VI utrymme för både nöje och avkoppling. Det är härligt att ta ut båten på en dagsutflykt, men den erbjuder också fantastiska övernattningsmöjligheter. Här slipper man dessutom trängas – de stora sociala ytorna ger gott om plats för hela familjer eller kompisgäng. Den här walkaround-modellen skiljer sig från andra i samma storlek då du som kund kan välja mellan utom- och inombordsmotor – Ryds 735VI finns nämligen också som inombordare.
längd
720 cm
bredd
258 cm
motor
175 – 250 hk
fart
42 – 48 knop

personer

6

Designad för att ge plats åt alla

Ryds 735VI är vår mest eftertraktade båt, och det är lätt att förstå varför. Känslan av att spendera tid på sjön, omgiven av nära och kära, är oslagbar. I den här båten får varje passagerare gott om utrymme, samtidigt som man kan välja att samlas kring de sociala ytorna för att umgås. Ruffen rymmer lätt två vuxna och ett barn. Stuvfack finns på olika placeringar i båten liksom i ruffen och under förarsoffan. Båten innehåller även speciellt utformade fenderfack. Den rejäla badstegen ger snabb och smidig tillgång till vattnet för den som vill ta sig ett dopp, och på soldäcket i fören torkar man snabbt i solens strålar.

Båten på bilden kan variera något från verkligheten och vara av en annan årsmodell eller vara extrautrustad.

”Med en imponerande längd på över sju meter erbjuder Ryds 735VI utrymme för både nöje och avkoppling.”

Med 735VI har vi tänkt stort

Design

”Med Generation VI ville vi skapa moderna båtar som hämtar kraft i Ryds grundvärden – miljöeffektivt, säkert och tidlöst. Det som gör Ryds 735VI unik är kombinationen av en daycruiser och en walkaround. De generösa utrymmena tillsammans med de praktiska lösningarna gör 735VI till en mångsidig och multifunktionell båtmodell. Tack vare en smart och genomtänkt layout har vi lyckats skapa den perfekta balansen mellan funktion, design och energieffektivitet.”

Ted Mannerfelt, Chief Designer // Mannerfelt Design Team

Kvalitet

I Ryds 735VI finns kvalitet invävd i varje detalj. Den preciserade VI-tekniken som används i tillverkningen ger oss inte bara minskade utsläpp – vi når också högsta möjliga kvalitet, varje gång. Ombord 735VI ryms flertalet smarta och snygga lösningar. Den mjuka EVA-durken är skön att gå på och skyddar effektivt mot halka. Praktiska mugghållare finns både i anslutning till förarplatsen och i det gedigna, hopfällbara bordet. Ruffen lyses upp av snygga LED-lister, riktigt bra takbelysning och dubbla läslampor, som dessutom har USB-uttag för enkel laddning av mobil och surfplatta. På 735VI är varje detalj genomtänkt och väldesignad – allt för att skapa en fantastisk helhetsupplevelse.

Körglädje

Ryds 735VI är ett rent nöje att köra – och du gör det bekvämt från den sköna förarsoffan med benstöd. Instrumenteringen är lättöverskådlig och den tonade rutan skyddar effektivt mot både solblänk, vattenstänk och vind. Tack vare den oerhört responsiva styrningen kommer man snabbt upp i fart och får direkt gehör för minsta manöver – perfekt för både cruising och nöjeskörning. Lite tuffare förhållanden är inget problem för båtens stabila skrov, som går fint i hav såväl som sjö. Med Ryds 735VI kan du fokusera på det viktigaste – att njuta av åkturen.

Ryds 735VI inombordare

Stora ytor

Som vår största båt någonsin erbjuder Ryds 735VI sannerligen gott om utrymme. 4–5 personer får lätt plats i sofforna runt bordet, och de uppfällbara sidositsarna gör det möjligt för ännu större sällskap att samlas. Det stora soldäcket i fören bjuder in till sol och umgänge och blir garanterat populärt bland gästerna. Även ruffen är rymlig, med plats för både packning och passagerare. Alla ytor är dessutom oerhört lättillgängliga då du har fri gångyta runt hela båten. Vi tycker att livet på sjön ska delas med nära och kära, och Ryds 735VI med sina generösa utrymmen ger dig fantastiska möjligheter till ett rikt, socialt båtliv.

Se filmer på våra olika båtmodeller.

Bygg din båt

Specifikation

Längd
720 cm
Bredd
258 cm
Vikt
Cirka 1450kg exkl. motor
Personer
6
Motor rek.
175 - 250 hk
Max motorvikt
315 kg
CE-kategori
C
Fart
42 - 48 knop
Bränsletank
250 liter
Rigglängd
XL

Konfigurera

Standardutrustning

9 tums plotter inkl. givare
Bad/räddningsstege
Badplattformar
Bluetooth stereo
Bord med mugghållare
Brandsläckare
Deck lights
Dubbelt batterisystem
Dynsats
Elektrisk länspump
Eva-durk
Fast tank 250 liter
Fenderfack
Förarkapell
Förpulpit/sidoräcken
Hylla med ledbelysning
Instrumentpanel
LED lanternor
Läslampa med usb uttag x2
Låsögla klass 3
Mugghållare
Regnläns
Rutbåge
Servostyrning
Signalhorn
Stuvfack
Stuvfack
Tamp/ankarboxar
Vindruta
Överdrag till aktersoffa

Priserna avser 2023 års båtmodeller

Ingår i paket

Standardutrustning
Färskvattentank 40 liter
Kylskåp
Septitank 40 liter
Toalett

Tillval

Akterkapell (+38200 kr)
Ankarspel Engbo Midi 202 inkl. montering (+57700 kr)
Bogpropeller Side-Power SE25/110S inkl. montering (+45400 kr)
Landström Mastervolt (+18800 kr)
Pentry inkl. montering (spis & vask med kran) (+54500 kr)
Sidositsar till aktersoffan med dynor (+6900 kr)
Garmin 12 tumplotter istället för 9 tum. (+20500 kr)
Simrad 12 tumplotter istället för 9 tum. (+20500 kr)
Zip Wake 450s inkl. montering (+38200 kr)

Motoralternativ

175 hk Yamaha (+260560 kr)
200 hk Yamaha (+299870 kr)
225 hk Yamaha (+349270 kr)
250 hk Yamaha (+374670 kr)

Information

infotext....del 1

Spara din konfiguration eller kontakta återförsäljare

När du gjort konfigurationen kan du spara den genom att skicka den till din egen e-postadress så du kommer ihåg den till nästa besök. Du kan också direkt skicka din konfiguration till någon av våra återförsäljare för att få exakta priser, leveranstider och svar på eventuella frågor.

Upptäck fler båtmodeller

Mer än 50 partners över hela Europa