Ryds 735VI inombordare

Ryds 735VI – vår största båt någonsin

Med sin imponerande storlek erbjuder Ryds 735VI utrymme för både nöje och avkoppling. Att ta ut båten på en dagsutflykt är härligt, men Ryds 735VI erbjuder också fina övernattningsmöjligheter. Ombord denna båt slipper ni trängas – de stora sociala ytorna ger gott om plats för familjen eller kompisgänget. Den här walkaround-modellen är väldigt speciell eftersom du som kund kan välja mellan utom- och inombordsmotor – Ryds 735VI finns nämligen också som utombordare.
längd
720 cm
bredd
258 cm
motor
Max 350 hk
fart
42 knop

personer

6

Designad för att ge plats åt alla

Att Ryds 735VI är vår mest eftertraktade båt är inte svårt att förstå. Känslan av att glida omkring på sjön, omgiven av nära och kära, är oslagbar. I den här båten får varje passagerare gott om utrymme, och vill man umgås är det bara att samlas kring de sociala ytorna. I den rymliga ruffen får två vuxna och ett barn lätt plats. Stuvfack finns bland annat i ruffen och under förarsoffan, och båten innehåller också speciellt utformade fenderfack. Den långa badstegen bjuder in till härliga dopp, och på det stora soldäcket i fören torkar man snabbt i solens varma strålar.

Båten på bilden kan variera något från verkligheten och vara av en annan årsmodell eller vara extrautrustad.

”Att Ryds 735VI är vår mest eftertraktade båt är inte svårt att förstå. Känslan av att glida omkring på sjön, omgiven av nära och kära, är oslagbar.”

Framtagen i samarbete med Ted Mannerfelt

Design

”I skapandet av våra Generation VI-båtar har inspirationskällan varit Ryds grundvärden – miljöeffektivt, säkert och tidlöst. Med Ryds 735VI erbjuder vi en unik kombination av daycruiser och walkaround. Generösa utrymmen och praktiska lösningar gör båten till en mångsidig och multifunktionell modell. Genom en smart och genomtänkt layout har vi lyckats skapa den perfekta balansen mellan funktion, design och energieffektivitet.”

Ted Mannerfelt, Chief Designer // Mannerfelt Design Team

Layout

Bakom den sportiga fasaden rymmer Ryds 735VI en väl genomtänkt, kompromisslös layout med mängder av smarta detaljer. Det är en rymlig båt med generösa ytor, och man rör sig fritt och säkert mellan fören och aktern. En stor fördel med inomhusmotorn på denna modell är allt utrymme som frigörs i aktern. Tack vare det vändbara ryggstödet kan aktersoffan även användas som en solbädd. Sol får man också gott om på det rejäla soldäcket i fören. Man flyttar enkelt dynorna mellan däcket och ruffen och slipper därmed förvara två uppsättningar. Dessutom rymmer hytten – otroligt nog – en fullt utrustad toalett och ett pentry med spis och vask.

Ryds 735VI utombordare

Körglädje

Ryds 735VI är ett nöje att köra, inte minst tack vare den väldesignade förarmiljön med bekväm förarsoffa och lättöverskådlig instrumentering. Den tonade rutan skyddar effektivt mot både solblänk, vattenstänk och vind. Styrningen är oerhört responsiv och man kommer snabbt upp i fart – perfekt för både cruising och nöjeskörning. Det stabila skrovet klarar lätt lite tuffare förhållanden och går fint i hav såväl som sjö. Med Ryds 735VI kan du fokusera på det viktigaste – att njuta av åkturen.

Se filmer på våra olika båtmodeller.

Bygg din båt

Specifikation

Längd
720 cm
Bredd
258 cm
Vikt
Cirka 1450kg exkl. motor
Personer
6
Motor rek.
Max 350 hk
Max motorvikt
Ingår i totalvikt
CE-kategori
C
Fart
42 knop
Bränsletank
250 liter

Konfigurera

Standardutrustning

9 tums plotter inkl. givare
Automatisk brandsläckare
Bad/räddningsstege
Badplattformar
Bluetooth stereo
Bord med mugghållare
Brandsläckare
Deck lights
Dubbelt batterisystem
Dynsats
Elektrisk länspump
Eva-durk
Fast tank 250 liter
Fenderfack
Förarkapell
Förpulpit/sidoräcken
Hylla med ledbelysning
Instrumentpanel
LED lanternor
Läslampa med usb uttag x2
Låsögla klass 3
Mugghållare
Regnläns
Rutbåge
Servostyrning
Signalhorn
Stuvfack
Stuvfack
Tamp/ankarboxar
Överdrag till aktersoffa

Priserna avser 2023 års båtmodeller

Ingår i paket

Standardutrustning
Färskvattentank 40 liter
Kylskåp
Septitank 40 liter
Toalett

Tillval

Akterkapell (+38200 kr)
Ankarspel Engbo Midi 202 inkl. montering (+57700 kr)
Bogpropeller Side-Power SE25/110S inkl. montering (+45400 kr)
Landström Mastervolt (+18800 kr)
Pentry inkl. montering (spis & vask med kran) (+54500 kr)
Sidositsar till aktersoffan med dynor (+6900 kr)
Simrad 12 tumplotter istället för 9 tum. (+20500 kr)
Zip Wake 450s inkl. montering (+38200 kr)

Information

infotext....del 1

Spara din konfiguration eller kontakta återförsäljare

När du gjort konfigurationen kan du spara den genom att skicka den till din egen e-postadress så du kommer ihåg den till nästa besök. Du kan också direkt skicka din konfiguration till någon av våra återförsäljare för att få exakta priser, leveranstider och svar på eventuella frågor.

Upptäck fler båtmodeller

Mer än 50 partners över hela Europa