Ryds 538 BF

Möt vår Ryds 538 BF

Ryds 538 BF har blivit en riktig succé – inte konstigt med tanke på hur praktisk och prisvärd denna fiskebåt är. Perfekt för dig som älskar sportfiske, fiske med burar och härliga åkturer på sjön. I stuvfacken förvarar du smidigt kylbox, plasthink, fiskestolar och annan fiskeutrustning. De höga friborden ger en trygg känsla ombord, och du styr lätt från pulpeten i mitten, utrustad med två stolar för bekvämt fiske. Båten är dessutom förberedd för montering av ett smidigt kastdäck.
längd
535 cm
bredd
215 cm
motor
60 hk
fart
32 knop

personer

6

Byggd för härliga upplevelser på vattnet

Ryds 538 BF är den perfekta båten att ge er ut på ett efterlängtat fiskeäventyr i. Båten erbjuder gott om utrymme för hela sällskapet så att ni bekvämt kan utforska vattnet tillsammans. Förutom fiske lämpar sig båten för både utflykter och vattensport. Eller varför inte bara cruisa och njuta av naturen ute på sjön? Låt Ryds 538 BF ta med dig på sommarens alla äventyr.

Båten på bilden kan variera något från verkligheten och vara av en annan årsmodell eller vara extrautrustad.

Se filmer på våra olika båtmodeller.

Bygg din båt

Specifikation

Längd
535 cm
Bredd
215 cm
Vikt
550 kg
Personer
6
Motor rek.
60 hk
Max motorvikt
165 kg
Fart
32 knop
Bränsletank
25 L

Konfigurera

Standardutrustning

Priserna avser 2023 års båtmodeller

Ingår i paket

Modell/bild saknas

Information

infotext....del 1

Spara din konfiguration eller kontakta återförsäljare

När du gjort konfigurationen kan du spara den genom att skicka den till din egen e-postadress så du kommer ihåg den till nästa besök. Du kan också direkt skicka din konfiguration till någon av våra återförsäljare för att få exakta priser, leveranstider och svar på eventuella frågor.

Upptäck fler båtmodeller

Mer än 50 partners över hela Europa