Ryds 486 BF

Ryds 486 BF – en tålig fiskebåt

Med fokus på stabilitet och hållbarhet, är Ryds 486 BF byggd för att tåla lite hårdare väderförhållanden, både till sjöss och till havs. Denna rymliga fiskebåt passar för alla möjliga aktiviteter – sportfiske, fiske med burar som behöver tas upp i båten, frakt av varor mellan fastlandet och öar eller bara en tur i skärgården. På det rymliga däcket får man plats med det mesta, och den robusta konstruktionen håller dig hela tiden trygg och säker.
längd
485 cm
bredd
203 cm
motor
30 – 50 hk
fart
25 knop

personer

5

Den perfekta kustbåten

En tur i vår Ryds 486 BF är en upplevelse utöver det vanliga. Förvaringsmöjligheterna och stabiliteten gör båten till ett nöje att färdas i. Den är dessutom lätt att hantera och manövrera, så du kan fokusera på att dra in dagens fångst. Oavsett om du är en rutinerad fiskare eller precis ska börja så kommer Ryds 486 BF att ge dig en rejäl kustbåt för pengarna – och många fina minnen på vattnet.

Båten på bilden kan variera något från verkligheten och vara av en annan årsmodell eller vara extrautrustad.

”Oavsett om du är en rutinerad fiskare eller precis ska börja så kommer Ryds 486 BF att ge dig en rejäl kustbåt för pengarna – och många fina minnen på vattnet.”

Se filmer på våra olika båtmodeller.

Bygg din båt

Specifikation

Längd
485 cm
Bredd
203 cm
Vikt
400 kg
Personer
5
Motor rek.
30 - 50 hk
Max motorvikt
125 kg
CE-kategori
C
Fart
25 knop
Rigglängd
Lång

Konfigurera

Standardutrustning

Priserna avser 2023 års båtmodeller

Ingår i paket

Information

infotext....del 1

Spara din konfiguration eller kontakta återförsäljare

När du gjort konfigurationen kan du spara den genom att skicka den till din egen e-postadress så du kommer ihåg den till nästa besök. Du kan också direkt skicka din konfiguration till någon av våra återförsäljare för att få exakta priser, leveranstider och svar på eventuella frågor.

Upptäck fler båtmodeller

Mer än 50 partners över hela Europa