Ryds 398

Ryds 398 – din första båt

Ryds 398 är en smidig och lättdriven roddbåt som passar perfekt för dig som ska köpa din första båt. Den här mångsidiga modellen lämpar sig för både utflykter, fiske och enklare aktiviteter och transporter. Rodd är också en bra träningsform som aktiverar hela kroppen. Båten är lätt och fin och kan enkelt lastas på ett släp för transport.
längd
398 cm
bredd
152 cm
motor
6 hk
fart
6 knop

personer

4

Kom nära naturen

Ryds 398 låter dig utforska vattnet på ett fridfullt och naturnära sätt. Med sin höga säkerhet och stabilitet kan den med enkelhet användas i både sjöar och skärgård. Använd de medföljande årorna eller installera en mindre motor (upp till 6 hk). Det här är din chans att uppleva naturen på ett helt nytt sätt.

Båten på bilden kan variera något från verkligheten och vara av en annan årsmodell eller vara extrautrustad.

”Ryds 398 låter dig utforska vattnet på ett fridfullt och naturnära sätt. Med sin höga säkerhet och stabilitet kan den med enkelhet användas i både sjöar och skärgård.”

Se filmer på våra olika båtmodeller.

Bygg din båt

Specifikation

Längd
398 cm
Bredd
152 cm
Vikt
97 kg
Personer
4
Motor rek.
6 hk
Max motorvikt
25 kg
CE-kategori
D
Fart
6 knop
Rigglängd
Kort

Konfigurera

Standardutrustning

Priserna avser 2023 års båtmodeller

Ingår i paket

Standardutrustning

Modell/bild saknas

Information

infotext....del 1

Spara din konfiguration eller kontakta återförsäljare

När du gjort konfigurationen kan du spara den genom att skicka den till din egen e-postadress så du kommer ihåg den till nästa besök. Du kan också direkt skicka din konfiguration till någon av våra återförsäljare för att få exakta priser, leveranstider och svar på eventuella frågor.

Upptäck fler båtmodeller

No results found.

Mer än 50 partners över hela Europa