F-line

Sportiga båtar med framtidstänk. F-line serien är perfekta för dagsutflykter och vattensporter. En härlig körupplevelse med fantastiska skrov och är Ryds tystaste, snålaste och mest miljövänligaste båtar.

S-line

F​ör dom som vill ha det lilla extra. Båtar som i stort sett är maxutrustade från början. Tex. sjökortsplotter med ekolod, stereo och vattenskidbåge. Missa inte att titta på standardutrustningslistan under varje modell!

Basic

Traditionella, rejäla båtar för utflykter och sportfiske. Finns i storlekarna 2,5 meter till 5,35 meter. Extremt prisvärt fritidsnöje!

Big Fish

Nyheter

Ryds 70 år! - Ta en titt på omslag genom tiderna

I år har Ryds funnits i olika former i hela 70 år! Vi blir lite nostalgiska och vill dela med oss av en tillbakablick i arkivet.  Det som började med tillverkning och försäljning av fritidspr... Läs mer

Köp båttillbehör på meqs.se

Nu har vi lanserat mEQs webbshop där du kan köpa båttillbehör till din rydsbåt.  Vad är mEQs? mEQs är ett universalfäste som du kan montera flera olika tillbehör på som spöhållare, bord och ... Läs mer

Ta en tur i årets katalog

I årets katalog visar vi vårt modellprogram för 2018 med drygt 20 fantastiska båtmodeller och ger dig en inblick om varför våra båtar klassas som världens bästa familjebåt.  Tryck på bilden f... Läs mer

RYDS BÅTAR

Ryds vakuuminjicerar sina båtar i Sverige, något som vi är ganska ensamma om idag. Vi följer vår tradition där säkerhet, kvalitet, funktion och miljö står i fokus. 

Körglädje

Det skall vara roligt att köra och att åka i en Ryds! Båtåka är ett nöje så det är viktigt för oss att vi bygger båtar som är roliga, även när man möter lite mer sjö.

Säkerhet

Säkerhet är extremt viktigt när man befinner sig på sjön! Vi testar alla modeller i våran egen bassäng innan vi lanserar dom så att dom uppfyller våra höga krav på säkerhet.

Kvalitet

Kvalitet är att båten skall hålla det den utlovar! Att bygga båt är ett hantverk och vi har över 60 års erfarenhet av det på samma plats i samma lokaler. Vi håller det vi lovar!

Miljö

Miljöperspektivet är med i allt vi gör, allt ifrån när vi designar nya modeller så att dom skáll bli så lättdrivna som möjligt till våra produktonsmetoder och materialval.

Nytänkande

Vi vill förbättra båtlivet! Exempel på det är F-line serien där allt är vacuuminjecerat och lättdrivet. Högre kvalitet till lägre pris med mindre motorer och behålla samma prestanda!