Vad händer på Ryds?

Publicerad den 21-03-15


Ja, vad händer i produktionen hos Ryds Båtar egentligen? Det är många av våra slutkunder som undrar och är intresserade av att veta vad som händer hos oss, vad vi arbetar med just nu och vad planerna är för framtiden. Med den anledningen kommer vi idag att ta upp bland annat hur föregående år sett ut för oss, saker som vi arbetar med just nu och vad vi har för planer inför sommaren 2021 samt 2022, häng med!

 


Som många redan vet blev 2020 något av båtens år, i alla fall enligt oss på Ryds Båtar. Samtliga av våra båtmodeller ökade i försäljning och vår produktion fick arbeta väldigt hårt under våren och in i sommaren för att vi skulle ha möjlighet att leverera alla beställda båtar. Dessutom gick vår omsättning upp med över 50% jämfört med året innan.

 

Vi var tidigt övertygade om att 2021 skulle blir minst lika bra för båtbranschen som 2020 och vi valde tidigt att anställa fler medarbetare, kontaktade leverantörer, återförsäljare med flera. Direkt efter semestern 2020 startade vi igång med tillverkningen av båtarna inför säsongen 2021. Vår produktion går fortfarande för högtryck och kommer att göra det fram till semestern, för 2021 blir enligt oss ett ännu bättre båt-år.

 

Vår Ryds 735VI började levereras till våra återförsäljare under hösten 2020 och intresset för båten från våra återförsäljare och konsumenter har varit väldigt stort. Nu bygger vi så många Ryds 735VI båtar vi bara kan innan semestern. Inte nog med att vi är igång med vår 735VI så är ytterligare en nyhet på gång hos oss, mer information om det kommer vi löpande att gå ut med på vår hemsida samt sociala medier. Utöver tillverkningen av de beställda båtarna för säsongen och vår kommande nyhet, arbetar vi redan med uppdateringen av våra styrpulpetbåtar inför säsongen 2022. 

 

Läs mer om våra båtmodeller här!