Tre frågor om Ryds 735 VI

Publicerad den 20-09-10

Bild på Thomas Landerberg som är anställd hos Ryds som projektledare för bland annat Ryds 735 VI.

 

Idag lyckades vi fånga Thomas Landerberg i produktionen, han är vår projektledare för den nya båten, Ryds 735 VI. Vi ställde honom tre korta frågor om Ryds 735 VI, häng med och hör vad han har att säga!


 

Vilka egenskaper har Ryds 735 VI som skiljer sig från de andra båtarna?

Det som skiljer sig mest mellan Ryds 735 VI och våra övriga båtar är främst bekvämligheter som spis, kyl och riktig spoltoalett. Dessa saker gör båten till en fulländad weekendbåt.

 

Vilken båtaktivitet är denna båttyp lämpad för?

Det är en bad- och familjebåt med generösa och öppna ytor med ett flertal sittplatser vid bordet och ett stort soldäck. Dessutom har båten en rejäl badstege och även mycket bra köregenskaper som gör att du kan utöva olika sorters vattensporter. Även du som sportfiskare har plats för att montera upp din utrustning på båten.

 

Vilket moment ha varit mest spännande i framtagandet av den här båten?

Det mest spännande momentet i framtagandet av Ryds 735 VI var då vi skulle ta fram den unika lösningen att kunden själv ska kunna välja mellan att ha inombordare eller utombordare och att båten ändå är densamma.

 


Vill du läsa mer om Ryds 735 VI? 

Signa upp dig på vårt nyhetsbrev här så får du mer information skickat till dig via e-post så snart vi går ut med ny information.