Träffa Terese, medarbetare på storbåtsmonteringen på Ryds Båtar!

Publicerad den 22-02-21

Träffa Terese som jobbar på storbåtsmonteringen på Ryds Båtar. Terese har en bred tidigare erfarenhet av olika hantverkaryrken. Läs vidare för att lära känna henne bättre och veta mer om hennes arbete här på Ryds!

 

Hej Terese, vill du berätta lite kort om dig själv?

Jag heter Terese, är 47 år och bor i Midingsbråte tillsammans med mina fyra barn, min sambo Patrik och mina två bonusbarn. Min tidigare arbetskarriär är väldigt blandad. Jag har arbetat som kristallslipare, nagelteknolog, makeupartist, fransstylist och arbetat på mack. Jag har även arbetat som trubadur, åkt utomlands och spelat mycket musik. Jag har varit på Ryds Båtar i snart 9 månader. 

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig och vad är din huvudsakliga uppgift på Ryds Båtar?

Min huvudsakliga uppgift är som montör på 735:an, även kallad storbåtsmonteringen. Min dag börjar med att jag kollar vad jag gjort dagen innan och sedan fortsätter på det. Finns det något vi behöver förbättra eller styra upp hjälper jag till så gott jag kan. Jag har ett fantastiskt team jag arbetar med och jag trivs väldigt bra!

 

Vad var det som fångade ditt intresse i att arbeta på Ryds Båtar?

Definitivt hantverket! Att få arbeta med händerna och som jag inte visste innan jag började här: vara i ett team där man hjälps åt och har en trivsam arbetsmiljö.

 

Vad är positivt med Ryds Båtar som arbetsplats?

Det som är nummer ett för mig är stämningen, att man känner sig välkommen! Det är ett väldigt positivt klimat och man blir lyssnad på även om man inte varit här så länge. Det är kul att man får möjlighet att komma med lösningar och idéer. Jag tycker också att de är mycket positivt att Ryds Båtar ligger i Ryds, det är väldigt trevligt.

 

Vad gör du helst när du inte jobbar?

Den största delen är nog att vara med familjen. Vi tycker om att grilla, spela tv-spel, köra en runda UNO och bara umgås tillsammans. Jag tycker om att var hemma och bara njuta. 

 

Tre ord som beskriver dig bäst?

Positiv, lojal och arbetsmyra. 


Tack så mycket Terese!